Canal de Denúncies
Canal de denúncies

Benvingut/da al Canal de denúncies segur de la nostra entitat, la vostra participació és molt important.

Tots els missatges seran tinguts en compte, ens ajudaran a millorar i sobre aquests, es garanteix la màxima discreció i CONFIDENCIALITAT.

En cas que sigui coneixedor/a de qualsevol actuació, comportament o activitat que consideri poc ètica o fora de la legalitat, li preguem el descrigui a continuació, indicant tots els detalls possibles sobre l´assumpte que el preocupa o sobre el suggeriment que desitja transmetre sobre aquest tema.

Com funciona?

Una vegada dins de la pàgina web, únicament haurà d´emplenar el formulari corresponent, adjuntant de manera opcional algun arxiu.

Una vegada enviat el formulari, es generarà un número de denúncia, el qual es mostrarà i s´enviarà al mail informat en el formulari.

A través de la mateixa pàgina web i amb aquest número de denúncia/referencia, es podrà consultar en qualsevol moment l´estat de la denúncia

Finalment, l´empresa, a través de l´òrgan assignat com a receptor de les denúncies (Comitè de Compliment), realitzarà les actuacions que consideri oportunes amb la finalitat d´esclarir els fets denunciats, prenent les corresponents mesures disciplinàries arribat el cas.

Tots els camps marcats amb (*) són obligatoris.
Com desitja presentar la informació pel que fa les dades sobre la seva identificació?
Les seves dades seran encriptades pel programari de manera que cap persona coneixerà les seves dades personals però ens permetrà comunicar-nos amb vostè a través de el sistema informàtic.
Categoria
Tipus
Nom (*)
Cognoms (*)
Canal Ético Fundación Esclerosi Múltiple 2023-09-30 22:03:59